Stedentrip Gent

Gent zonder twijfel, de leukste stad van België;! Deze gezellige, Vlaamse stad staat bekend om haar ongekende gastvrijheid, historische pandjes, authentiek stadscentrum en prachtige bezienswaardigheden. Gun uzelf hét beste van het beste en geniet volop van een stedentrip naar Gent!

Er is zoveel te zien en te doen in Gent, daar moet u de tijd voor nemen. Kent u bijvoorbeeld het Gravensteen? Een prachtige burcht die u een verbluffend uitzicht over de stad geeft. Maak een historische rondvaart door het Middeleeuwse Gent. Beleef meer van de Middeleeuwen en wandel door de authentieke wijk Patershol, dé meest bezochte wijk van Gent waar talrijke restaurantjes zich gevestigd hebben in een doolhof van kleine straatjes. Geniet van traditionele Gentse Waterzooi, Belgische frieten en andere culinaire hoogstandjes waar België zo bekend om staat. Vergeet ook zeker niet de markt op vrijdag te bezoeken, de vele musea en de vele terrasjes voor een overheerlijk Belgisch pintje!

 

Onze TOP hotels in Gent:

Hotel Harmony**** Gent

Dit kleinschalige (25 kamers) 4* designhotel is ingericht met oog voor detail. Gelegen in de wijk ‘Patershol’, de oudste wijk van Gent. Het hotel heeft prachtige elementen en dateert uit 1859. Voor een onvergetelijk verblijf staat de de eigenaar en zijn dochter garant.