Stedentrip Londen

Londen your cup of tea!

Welcome to London! Ontdek de stad van de Big Ben en St Paul’s Cathedral! Bezoek de ‘Queen’ in Buckingham Palace of de musicals op West End. Spring in een rode dubbeldekker of bewonder het heilige groene gras van Wimbledon!

Een dagje shoppen in Londen.

‘Shop til you drop’ in de heerlijke winkels van Oxford Street en Regent Street. Laat u verleiden in Harrods. U reist naar Engeland in de drijvende hotels van Stena Hollandica en Stena Brittanica. Daar brengt de trein u in een mum van tijd naar Londen, waar u vroeg in de ochtend arriveert. ’s Avonds laat staat de superferry voor u klaar voor de terugreis. Kortom: een heerlijke dag shoppen in Londen!

Londen met z’n tweeën of met het gezin

Voor kinderen is alleen al de bootreis naar Engeland een onvergetelijk avontuur. In Londen wordt het nog leuker. Volgt u de sporen van Harry Potter? Stapt u in Europa’s hoogste reuzenrad? Of boek hier uw verzorgde voetbalreis naar Engeland Europa’s beste voetbalclubs? Ook leuk: een kijkje in een van die prachtige, vaak gratis, musea!

Jurys Inn Hotel Heathrow***

Dit hotel ligt iets verder van Londen. Dit hoeft geen probleem te vormen. De Piccadillyline Underground stopt vlakbij het hotel, kortom: een uitstekend en betaalbaar hotel. Zoover 8,3


4 dgn Bus

va €159,-

weekend naar Londen

 

Ibis Northampton City Centre**

Een combinatiereis met de bus naar Londen. De bruisende wereldstad biedt voor ieder wat wils. Per bus maakt u de rondrit en  ziet u de vele highlights en daarna blijft er nog voldoende tijd over om zelf op ontdekkingstocht door Londen te gaan. Tevens bezoekt u de beroemde universiteiten van Oxford en Cambridge. 


5 dgn Bus

va €185,-

weekend naar Londen