Stedentrip Brugge

Brugge Puur Genieten!

Ontdek Brugge; met zijn sprookjesachtige monumentale centrum misschien wel de mooiste stad van België! Laat u betoveren door beeldschoon Brugge, de stad van onvervalste Romantiek. Verras uw geliefde met bonbons, een Vlaams frietje, een boottochtje over de reien of een rit brugge_water_pureper koets door de stad. Mijmer samen na op een verwarmd terras met een glas Straffe Hendrik of Brugse Zot. Geniet ’s avonds van een heerlijk diner in een intiem restaurant. Eindelijk even echt tijd voor elkaar. Brugge is echt geweldig!

Heerlijk genieten van kunst, architectuur, de vele cafés en restaurantjes, teveel om op te noemen. Kom ook genieten van het leven en van Brugge.

In het sfeervolle centrum kunt u brugge3heerlijk wandelen en winkelen. Beleef de magische Middeleeuwen tijdens een zintuigenprikkelend bezoek aan het gloednieuwe Historium. Geniet van gastronomie en gezelligheid in de Bourgondische bistro’s, uitstekende restaurants en bruine cafés. En … smul van ’s werelds allerbeste chocolade!

Brugge is namelijk dé chocoladestad bij uitstek. Met meer dan 50 gepassioneerde chocolatiers, Chocolademuseum en fris talent fungeert het als een heus chocoladelaboratorium. U kunt er het traditionele chocoladeambacht proeven, maar ook genieten van grensverleggende chocoladecreaties van top kwaliteit.

Proef Bourgondisch Brugge

brugge_hotels_stedentrip