Stedentrip Barcelona

Barcelona en Parijs zijn al jaren op rij veruit de populairste bestemmingen voor een stedentrip en werden ook afgelopen jaar weer op de voet gevolgd door Londen, Rome en Berlijn.

Barcelona bruist!

Er valt erg veel te zien in Barcelona: je kunt de indrukwekkende bouwsels van Gaudí bezoeken, lekkere tapas en Cava proeven, eindeloos shopen, luieren op het strand en over avenues en boulevards flaneren. Barcelona heeft alles in zich voor de perfecte stedentrip.

Praktisch een auto huren in Barcelona

Lekker rond rijden in een luxe cabrio of met het hele gezin in een grote familieauto. Huur een auto in Barcelona (BCN) klik hier en boek direct. Er is ook een kantoor op het vliegveld van Gerona Barcelona (GRO) klik hier  de luchthaven waar je met Ryanair aankomt.

Bezienswaardigheden Barcelona

Een weekend Barcelona is te kort , zo veel is er te zien. Blijf je maar een paar dagen in Barcelona, plan dan van te voren goed wat je allemaal wilt zien. Wij geeft alvast wat hoogtepunten in Barcelona de mooiste adresjes.

Ramblas of ook wel La Rambla

La Rambla, ook vaak Ramblas genoemd, is de levensader in het centrum van Barcelona en loopt van Plaza Catalunya helemaal naar de oude haven. De Ramblas staat vol met levende standbeelden, straatartiesten , kiosken en stalletjes met bijvoorbeeld huisdieren. Je kijkt je ogen uit op de Ramblas.Kijk je wel goed uit want het is een mekka voor zakkenrollers.

DagAanbieding (Inclusief ontbijt)

Hotel Ramblas**** Barcelona

Dit is een goed hotel in Barcelona voor een stedentrip! Centraler kan je hotel niet liggen? Alles is vanuit het hotel te doen. Natuurlijk is het druk, je zit tenslotte midden een stadscentrum? Zoover 7,4.

va € 33 pppn button-bestel