Boeken op TV

Boek Robert Moszkowicz
Besproken bij RTL late night op 11 febr 2014. De biografie van het zwarte schaap van de familie. Robert Moszkowicz . De straatvechter, Over de relatie met zijn vader Max, zijn verslaving, advocaten carriere, zijn broer Bram. De meest getalenteerde Moszkowicz wil de advocatuur laten schudden op zijn grondvesten. Een lezenswaardig boek volgens Humberto Tan.
Boek advocaat Oscar Hamerstein
Het nieuwe boek van top advocaat Oscar Hammerstein. Besproken 30 jan jl bij Paul en Witteman. “Ik heb de tijd” Over zijn familie en vrienden, zijn studententijd in Leiden en zijn carrière als advocaat aan de hand van drie ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven. Zijn HIV besmetting, als verdachte van vermeende witwaspraktijken en de moord op zijn vriend Pim Fortuyn. Zoals vele boeken is ook dit boek verkrijgbaar als E-book.
Boek Mart Smeets
Mart Smeets. Ja dat mogen we zeggen. Een boek waarin misschien wel niets is wat het lijkt. Besproken bij de Wereld draait door. Bestel hier het nieuwste boek van Mart.
Dennis Bergkamp de biografie
Dennis Bergkamp praat, honderduit, over zijn gelukkige jeugd in Amsterdam-West, zijn relatie met Johan Cruijff, Louis van Gaal en Arsène Wenger en over zijn gloriejaren bij Ajax en Arsenal. Maar ook over de mislukkingen met het Nederlands elftal, de crisis bij Inter en vliegangst.

Dennis Bergkamp – de biografie

De jacht op crimineel geld
De jacht op crimineel geld. Besproken met de auteur Harry Lensink tijdens de Late Night Show op RL4 bij Humberto Tan.

Bestel dit boek vandaag nog. Klik hier om te bestellen